Zipper

Publicaties, nieuws en andere leuke dingen:

Oktober Warehouse Event:

Op 20, 21 & 22 Oktober gaan de deuren van onze Warehouse weer open! We werken hard om de volledige 200 vierkante meter tot de nok toe gevuld te krijgen met vintage goodies.
Zipper Warehouse helpt pricewise ook nog eens een handje, want we komen natuurlijk ook weer met een aparte sale area!
En ben je bang dat na de eerste dag alles al weg is? Hoeft niet, want we hebben voor elke dag meer voorraad dan er eigenlijk in past ;)
Blijf volledig up-to-date en check alle extra informatie hier op ons Facebook event.

Marc de Groot X Emma Wortelboer

Van editorials in modemagazines tot campagnes voor grote merken als Calvin Klein, Levi's & Tommy Hilfiger, Marc de Groot (1964) heeft het er maar druk mee. De eigenzinnige modefotograaf werkt al meer dan dertig jaar vanuit Amsterdam aan zijn indrukwekkende ouevre.

Tijdens deze shoot draagt BNN presentatrice Emma Wortelboer een aantal zeer bijzondere vintage items zoals deze Levi's 501 Big E Redline uit 1962! Check de hele serie hier.

Zipper X Arnhem:

Zipper keert deze zomer weer op stap! We zullen net als vorig jaar weer te vinden zijn in de rozet in Arnhem. Onze zeer tijdelijke pop-up store in Arnhem op de bovenste verdieping opent op donderdag 7 juni en duurt drie dagen. Meer weten? Check dat hier.

Summer ready:

We zijn de winkel weer helemaal zomer klaar aan het maken met alle vintage summer essentials die je maar kunt bedenken! Zoek je nu al iets speciaals, kun je ons ook gewoon even mailen natuurlijk :)

Vloggende Maik de Boer:

Fashion en Lifestyle deskundige Maik de Boer is een onbetwiste stijl meester in Nederland en al sinds jaar&dag groot fan van Zipper! Super leuk dat Maik een volledige vlog aflevering heeft gewijd aan zijn favoriete vintage shop. Hierin vertelt hij ondermeer over onze werkwijze en de geschiedenis Zipper. Bekijk de hele aflevering hier.

New website = new foto's

Met het maken van een nieuwe website, moest er natuurlijk ook nieuw beeldmateriaal komen. Fotograaf Jurre Rompa eigenlijk bekend van zijn waanzinnige portret fotografie, heeft samen met ons en styliste Yara Topp een volledige vintage shoot neergezet die in de loop van de maanden hier op onze nieuwe website te bewonderen zullen zijn. Dankjewel Jurre!

(zie hiernaast het portret geschoten door Jurre van Zipper "junior" Danny Giles)

Using Format